Zuhanykabinok


Egyedi kivitelezésű zuhanykabinok

Ön is inkább az egyedi termékeket választja, amik nem csak szépek, de különlegesek is? Unja már a tucat számra gyártott, hagyományos formákat, színeket, kivitelezést? Varázsoljon egyediséget otthonába!

Érdemes az egyedi zuhanykabinok készítése mellett dönteni a fürdőszoba kialakítása során. Az áruházak kínálata, bár igen széles, mégis véges a lehetőségek száma. Ön is érezte már úgy egy fürdőszobába belépve, mintha járt volna már ott korábban? Ha az egyedi kivitelezés mellett dönt, bármilyen elképzelés megvalósítható, garantált, hogy egyetlen vendége sem fogja azt gondolni, hogy ezt a fürdőszobát már látta valahol.

Cégünk egyedi zuhanykabinok, zuhanyfalak, kádparavánok készítésével is foglalkozik. Nem csak esztétikus, hanem praktikus, az Önnek optimális megoldást nyújtjuk. Legyen szó akár egyedi méretről, stílusról, profi tervezéssel, gyártással, kivitelezéssel minden igényét valóra váltjuk! Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

A zuhanykabinok típusairól itt olvashat bővebben.

Technikai információk

A zuhanykabinok biztonsági, edzett üvegből készülnek, amelyek 8 mm vastagságúak.

Zuhanykabinjaink keret nélküliek, az üvegeket fix megfogókkal, az ajtókat pántokkal rögzítjük. A fix üveg és a fal találkozásánál egy vékony 2 mm-es szilikonréteg végzi a rés tömítését, a fix üveg és az ajtó találkozásánál, valamint az ajtók aljánál PVC profilok akadályozzák meg a víz kifolyását. Az ajtóknál a tökéletes zárást a mágnesek biztosítják.

Az üvegek lehetnek átlátszóak, pl. flott üveg, amely nem észrevehető, enyhe zöldes árnyalattal rendelkezik, vagy a magasabb minőségi kategóriába tartozó kristálytiszta üveg. A zuhanykabinok készülhetnek nem átlátszó üvegből is, pl. savmart, más néven tejüvegből, vagy színezett üvegből. Az üvegekre bármilyen mintázat is készíthető homokfúvás segítségével.

A zuhanykabinok tartós vízlepergetést biztosító réteggel is rendelhetőek, így üvegfelületek tisztítására ritkábban lesz szükség, ugyanis a szappan és a vízkő nem tud megtapadni a felületen.

Akadálymentesített vagy épített aljzat esetén (nincs padka, sem zuhanytálca) ajánlott az akril küszöb használata. Teljesen áttetsző, félköríves alakja maximum 6-7 mm magas, szilikonnal történő rögzítés tökéletes vízzárást biztosít.

Ha valami (pl. egy radiátor) akadályozná az ajtó nyitását, akkor bármely zuhanykabin esetén egy megfelelő méretű fix üveglap vagy rozsdamentes zártszelvény segítségével kivitelezhető az ajtónak a fal síkjából történő kiemelése, ezáltal biztosítva a biztonságos ajtónyitást.

Árlista néhány népszerű zuhanykabinnal, a teljesség igénye nélkül.

Ízelítő korábbi munkákból